Cümə axşamı, 28 Mart 2024

Pulsuz elanlar saytı

Bəner
  Внимание!
Срок актуальности объявления истек. Воспользуйтесь поиском для подбора аналогичных предложений.
❈Musahide kameralari – 055 936 95 82❈
XİDMƏTLƏR digər xidmətlər
 
❈Musahide kameralari – 055 936 95 82❈
Minimal risk, sakit ve inamli heyat ucun SASecurity sirketi ev ve ya ofisiniz ucun genis cesidde tehlukesizlik mehsullarinin satis ve qurasdirmasini teklif edir.
Tehlukesizlik kameralari vasitesi ile Siz evinizi, emlakiniz, ofisinizi internet vasitesi ile izleye bileceksiniz (dunyanin istenilen yerinden). Evde olan daye, usaq, yasli ve ya xesteniz her zaman Sizin nezaretinizde olacaq. Tehlukesizlik kameralari ile Siz neinki onlari izleye, eyni zamanda tehlukesizliyinin qeydine qalacaqsiniz. Is yerinde nizam-intizami qaydada saxlamaq ucun professional tehlukesizlik kameralari problemin en unikal hell yollarindan biridir.
Biometrik sistemler de tehlukesizlik ucun universal tehlukesizlik sistemleridir. Kart, barmaq izi, uz vasitesi ile kecid sistemlerine aid olan biometrika hem tehlukesizliyinizi qoruyacaq, hem iscilerin ise gecikme vaxtini maksimal deqiqlikle hesablayaraq, heftelik, ayliq ve ya illik hesabati cixaracaqlar. Qonaq, isci, mudriyyet ve diger isciler ayri renglerde qeyde alinacaq.
Domofonlar estetik cehetden gozel gorunmekle Sizin rahatliginizi ve tehlukesizliynizi temin edecek. Hem sesli, hem goruntulu elaqe yaradaraq ziyaretcinin kim oldugunu ve ne meqsedle geldiyini bilerek qapini eminlikle aca bilersiniz. Yaddasli domofonlar Sizin olmadiginiz muddetde gelen ziyaretcilerin seklini ve ya videosunu cekir. Isinizden ayrilmadan qapini acmaq imkaniniz da olacaq.
Turniket ve ya slaqbaumlar Size aid olan eraziye girisi ve ya cixisi mehdudlasdiraraq emlakinizi ve yaxud evinizi, isinizi tehlukesizlikde saxlayacaq. Bu tehlukesizlik sistemlerine biometrik sistemler elave edildikde ise mukemmel bir tehlukesizlik ve nizam-intizami nezaretde saxlayan vasite elde etmis olursunuz.
Azerbaycanin istenilen erazisinden sifarisler qebul olunur.
Butun mehsullarimiza zemanet veririk. Zemanet muddeti erzinde texniki servisimiz pulsuzdur.
☎ (055) 936 95 82
Samira Huseynova
✉ samira.huseynova.99@gmail.com
Daxil edən:Samira
Şəhər: Bakı
Telefon 1:0559369582
E-mail:elan müəllifinə E-mail göndərin
Daxil olundu:26.05.2020
Son tarix:25.07.2020
Baxılıb:21
Çap et Elan № 00051178
«XİDMƏTLƏR» bölümünün digər elanları «digər xidmətlər» altbölümünün digər elanları
Elan müəllifinin digər elanları
Elan daxil et